dinsdag 27 juni 2017
You are here: Home

RKHSV Nieuws

maandag, 26 juni 2017 00:00
Afdrukken PDF

Nieuwe leden

Wil jij je aansluiten als lid bij RKHSV? Dan heten wij jou graag van harte welkom bij onze vereniging. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   Heel graag tot snel!

 

Stoppen als lid

Dat zouden wij natuurlijk erg jammer vinden, maar soms is het onoverkomelijk . Meldt je dan af via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Leiders/trainers gevraagd

In een bloeiende vereniging als RKHSV zijn we altijd op zoek naar nieuwe leiders/trainers. Ook in ondersteuning in de communicatie binnen een team kun je (als vader/moeder) wellicht een positieve bijdrage leveren. Een kennismakingsgesprek behoort uiteraard altijd tot de mogelijkheden. Interesse?? Meldt je dan bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Sluiten velden

Vanaf maandag 12 juni mogen onze voetbalvelden i.v.m. onderhoud niet meer betreden worden. Ook de grasstrook tussen de velden wordt gezien als veld (veld 5) en mag derhalve dus ook niet meer worden betreden.

Einde seizoen

Het einde van het seizoen nadert. Diegenen die al vroeg op vakantie vertrekken wensen wij alvast veel plezier.  Voor alle kinderen nog een paar mooie laatste weken op school en heel veel succes met de laatste toetsen voor dit jaar!

 

RKHSV   ‘Veer drage twie kleure’

 

 

RKHSV Nieuws

woensdag, 21 juni 2017 00:00
Afdrukken PDF

 

 

Een terugblik op het 18e Frijns Industrial Jeugdtoernooi 10 & 11 juni…..

 

 

 

In het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 juni werd het 18e Frijns Industrial Jeugdtoernooi georganiseerd. Met uitzondering van de buitenwerkzaamheden op vrijdag waren de weergoden RKHSV zeer gunstig gezind. Een heerlijke zaterdag werd gevolgd door een misschien iets te warme voetbalzondag, maar al met al fantastisch weer met heel veel zon (en later de nodige verbrande snoetjes…).  Zowel onze gasten als onze eigen leden hebben zich prima vermaakt en er werden veel leuke en zeer sportieve wedstrijden gespeeld.

 

Ook de penaltybokaal was dit jaar weer een groot succes. Kinderen die met de nodige zenuwen onder toezicht van vele toeschouwers die felbegeerde bokaal in de wacht probeerden te slepen. Tijdens de prijsuitreiking ontving ieder team een beker en kregen alle spelers/speelsters een medaille. Echt fantastisch om te zien hoe blij ze hiermee zijn!  Uiteindelijk is het de organisatie hier ook om te doen. Blije kinderen en tevreden leiders die met beker en medaille huiswaarts keren in de hoop dat wij ze volgend jaar weer mogen begroeten.

 

Op zaterdagavond werd er, aansluitend aan het toernooi, een BBQ georganiseerd. Een kleine 200 mensen hebben hieraan deelgenomen en kunnen terugkijken op een erg gezellige avond met een heerlijk hapje en drankje. De nog aanwezige kinderen, die er maar geen genoeg van leken te krijgen, gingen nog even door met ballen……

 

Lees meer...
 

Oud papier levert geld op!

woensdag, 14 juni 2017 00:00
Afdrukken PDF

Zaterdag 17 juni is weer zover!

Duizenden euro's per jaar!

Al jaren halen de leden van CV de Waterratte het oud papier op bij alle bewoners van Heugem en Randwyck. De opbrengst hiervan hebben wij hard nodig voor het financieren van diverse activiteiten die wij door het jaar organiseren. Wij zien echter dat de hoeveelheid papier aan het afnemen is. Hierdoor nemen ook de inkomsten af! 

U kunt ons op een simpele manier helpen dat tegen te gaan.

 

Lees meer...
 

Plus Starren Toernooi LTV Heugem

vrijdag, 19 mei 2017 00:00
Afdrukken PDF


plus starren 2017Van maandag 3 t/m zondag 9 juli a.s. organiseert tennisvereniging LTV Heugem wederom het Open Heugem “PLUS Starren” tennistoernooi. Dit toernooi beleeft in 2017 haar 21e jaargang en wordt ook dit jaar weer gehouden op de tennisbanen  van LTV Heugem.
Het betreft een officieel KNLTB-toernooi met inschrijfmogelijkheid in de categorieën heren-dubbel, dames-dubbel en gemengd-dubbel en herendubbel 35+ alle op niveau's.

 

Lees meer...
 

Kom tennissen bij LTV Heugem

woensdag, 22 maart 2017 00:00
Afdrukken PDF

ltvheugemflyer2

 

ltvheugemflyer1

 

 

Wat kunt u allemaal plaatsen op deze site?

zaterdag, 26 november 2011 08:52
Afdrukken PDF

HeugemRanwyck.nl is DE site voor alle informatie over de wijken Heugem en Randwyck. Alles wat u wilt delen met uw medebewoners kan op de site worden geplaatst.

Denk hierbij aan familieberichten zoals huwelijk, overlijden, dankbetuigingen, geboortes of andere zaken die met families in Heugem of Randwyck te maken hebben. Dit alles gratis.

Daarnaast kunnen alle verenigingen van Heugem en Randwyck hun gegevens laten

Lees meer...
 

Hoofd Sponsor

Banner

Hoofd sponsoren

liliverde heugemrandwyck

Kerk vieringen

Druk hier voor de actuele kerk vieringen.

Nieuws Button

Komende 5 activiteiten

Volg ons via Facebook

baorebinder kop

Zoek op deze site.

Het weer in Heugem en Randwyck!

Nieuwsbrief

Hier kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van HeugemRanwyck.nl. Je krijgt dan regelmatig een mail met daarin de laatste nieuwtjes. Heb je nog geen toegang dan kun je dit zelf regelen door op de knop "registreer" te drukken.