vrijdag 18 aug 2017
You are here: Home Omgeving 18 nieuwe appartementen in Heugem.

18 nieuwe appartementen in Heugem.

maandag, 25 maart 2013 21:00

nieuwewoningenMAASTRICHT - In Heugem is de bouw begonnen van 18 nieuwbouwappartementen voor mensen met een verstandelijke beperking. De Maastrichtse woningcorporatie Maasvallei bouwt de appartementen en verhuurt ze daarna aan zorginstelling Radar.
Frans Crijns, directeur van Maasvallei onthulde samen met Ton Weijs van Radar, wethouder Gerdo van Grootheest en toekomstig bewoner Chris Timister het bouwbord. Daarmee gaat de bouw officieel van start. De appartementen komen op het terrein achter de voormalige boerderij Van den Boorn.
De voormalige boerderij zelf wordt verbouwd en uitgebreid met een nieuwbouwgedeelte, waarna het geheel verhuurd zal worden aan zorginstelling Radar.

De 18 nieuwbouw appartementen zijn levensloopbestendig en daardoor zeer geschikt voor senioren. Het betreft hier een mix van sociale en vrije sector appartementen. Het appartementencomplex

bestaat uit drie woonlagen en is voorzien van een lift. Elke woonlaag bestaat uit zes appartementen. Elke woning is voorzien van een standaard keukenblok, een tweede slaapkamer, een buitenruimte, een parkeerplaats en een separate berging. De bewoners kijken uit over de gezamenlijke tuin.

 

Het primaire doel van Maasvallei is het bieden van huisvesting aan mensen die hierin zelf niet kunnen voorzien. Om een antwoord te kunnen bieden op de steeds verder toenemende en breder wordende vraag naar woonzorgconcepten werkt Maasvallei nauw samen met welzijns- en zorginstellingen.

Bron: Maastrichtdichtbij.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Hoofd Sponsor

Banner

Hoofd sponsoren

liliverde heugemrandwyck

Kerk vieringen

Druk hier voor de actuele kerk vieringen.

Nieuws Button

Komende 5 activiteiten

Volg ons via Facebook

Zoek op deze site.

Het weer in Heugem en Randwyck!