vrijdag 18 aug 2017
You are here: Home Aanleveren artikelen

Aanleveren artikelen

vrijdag, 26 augustus 2011 19:54

Een website zonder actuele informatie is nutteloos. Daarom is het handig wanneer er regelmatig nieuwe artikelen geplaatst worden op de site. Wil jij een artikel plaatsen dan kan het voorkomen dat je een aantal vragen hebt. Hieronder hebben wij de meest voorkomende vragen voor je op een rijtje gezet.

 

Wie kan er allemaal artikelen aanleveren?

Zijn er kosten verbonden aan het plaatsen van artikelen?

Worden er speciale eisen gesteld aan een de opmaak van een artikel?

Hoe lang blijft mijn artikel zichtbaar op de site?

Kan ik ook zelf artikelen plaatsen?

Gaat de redactie artikelen eigenhandig aanpassen?

Wat mag er zoal worden geplaatst?

Hoe lang mag het artikel zijn?

Wie kan er allemaal artikelen aanleveren?

 • Iedereen mag artikelen aanleveren voor op de site. De artikelen dienen wel een duidelijke relevantie met Heugem of Randwyck te hebben. De redactie bepaalt samen met de leverancier van het artikel of een artikel wel of niet wordt geplaatst. Voorbeeld: een aankondiging van een feest in Oost-Maarland wordt niet geplaatst. Tegen een vergoeding kan dit echter wel geplaatst worden. Kijk hiervoor bij de adverteerders mogelijkheden. Kijk voor de details hiervan op de Adverteerders pagina.

Zijn er kosten verbonden aan het plaatsen van artikelen?

 • Verenigingen, particulieren en andere non-profit organisaties kunnen gratis artikelen aanleveren.
 • Commerciële bedrijven kunnen tegen betaling artikelen laten plaatsen.
 • Sponsoren en adverteerders kunnen afhankelijk van het sponsor pakket een aantal maal per jaar een artikel op de site laten plaatsen. Kijk voor de details hiervan op de Adverteerders pagina.

Worden er speciale eisen gesteld aan een de opmaak van een artikel?

 • Wanneer het een tekst document is hoeft er door de samensteller geen aandacht te worden besteed aan layout met betrekking tot lettertypes. Op de site wordt een standaard lettertype gehanteerd. Dit om de leesbaarheid van de site handhaven.
 • Indien er foto's of andere plaatjes bij het artikel horen dienen deze apart te worden aangeleverd. Dus geen foto verwerken in het tekstdocument!
 • Foto's of andere artikelen dienen als JPG, GIF of PNG te worden aangeleverd. Andere formaten worden niet geaccepteerd. Let wel er op dat er niet gezocht kan worden op teksten die zitten verwerkt in dit soort documenten! Zorg er wel voor dat het document groot genoeg is voor weergave op het scherm zonder dat de duidelijkheid verloren gaat. Te kleine documenten moeten worden vergroot en zullen in de meeste gevallen dan wazig worden. Beter te groot aanleveren en het verkleinen.

Hoe lang blijft mijn artikel zichtbaar op de site?

 • De eerste week wordt het artikel op de voorpagina geplaatst. Daarna zal het artikel terug te vinden zijn onder de categorie waar het bij hoort, of bij de optie 'laatste nieuwsberichten'.
 • Indien er een specifieke eind datum voor een bepaald artikel is dient de leverancier dit expliciet aan te geven. Het bewuste artikel zal dan vanaf die datum niet meer worden vertoond op de site.
 • Artikelen die volgens de redactie niet meer relevant zijn worden door hun verwijderd. Mogelijk dat dit pas gebeurt nadat het artikel al een paar dagen/weken niet meer relevant is. Om teleurstellingen te voorkomen is dus aan de leverancier om hier accuraat mee om te gaan.

Kan ik ook zelf artikelen plaatsen?

 • Technisch is het mogelijk om meerdere personen artikelen te laten plaatsen of veranderen. In eerste instantie zal hier echter geen gebruik van worden gemaakt. Indien er leveranciers zijn die zéér regelmatig willen plaatsen in verbanden met de actualiteit zal in onderling overleg hier een afspraak over worden gemaakt.

Gaat de redactie artikelen eigenhandig aanpassen?

 • De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de aangeleverde artikelen. Kleine type fouten kunnen worden aangepast maar inhoudelijk zal het artikel niet worden aangepast.

Wat mag er zoal worden geplaatst?

 • De site wordt voornamelijk gebruikt voor het informeren van activiteiten, nieuwsberichten, familieberichten, commerciele berichten of andere berichten die met Heugem en Randwyck hebben te maken.
 • Artikelen met sexuele, erotische, persoonlijke of bedreigende inhoud zullen niet worden geplaatst!

Hoe lang mag het artikel zijn?

 • Voor tekst artikelen is er geen limiet. Hoewel wel opgemerkt dient te worden dat het een kort en bondig artikel dient te zijn om te voorkomen dat de lezer afhaakt vanwege de lengte van het artikel.
 • Kan het artikel om wat voor reden dan ook niet kort, zorg er dan voor dat er genoeg lege regels in staan om de leesbaarheid te vergroten.
 • Foto's en andere plaatjes (reclame advertenties) zijn afhankelijk van de breedte van het scherm.

Staat jouw vraag niet er bij dan kun je altijd contact opnemen met de redactie van de site. Klik hier voor de gegevens van de redactie.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Hoofd Sponsor

Banner

Hoofd sponsoren

liliverde heugemrandwyck

Kerk vieringen

Druk hier voor de actuele kerk vieringen.

Nieuws Button

Komende 5 activiteiten

Volg ons via Facebook

Zoek op deze site.

Het weer in Heugem en Randwyck!