Maandag 25 sept 2017
You are here: Home Evenementen Details - Oud Papier ophalen

E-mail Afdrukken

Evenementen

Evenement 

Titel:
Oud Papier ophalen
Wanneer:
17.06.2017
Categorie:
Vastelaovend

Omschrijving

Al jaren halen de leden van CV de Waterratte het oud papier op bij alle bewoners van Heugem en Randwyck. De opbrengst hiervan hebben wij hard nodig voor het financieren van diverse activiteiten die wij door het jaar organiseren. Wij zien echter dat de hoeveelheid papier aan het afnemen is. Hierdoor nemen ook de inkomsten af! Dit komt enerzijds door dat er minder papier binnenkomt (denk aan emails) maar ook omdat veel gezinnen het oud papier naar het milieupark brengen.

 

Één doos per gezin is genoeg om ons financieel te steunen!!

Veel bewoners vinden het niet prettig om 4 weken lang een stapel papier in huis of in de berging te hebben staan. Daardoor wordt veel papier al eerder weggebracht en rijden wij langs vele huizen zonder papier. Wij snappen dat u die berg papier niet in of rond het huis wilt hebben staan.

Wij kunnen dit oudpapier echter heel goed gebruiken.

Daarom vragen wij u het volgende:

Brengt u regelmatig uw oudpapier naar de millieuperrons? Dan vragen wij u om één doos per maand te bewaren en die voor ons buiten te zetten. De rest mag u bij het millieuperron achterlaten.

Plaatst u regelmatig meerdere dozen papier buiten voor ons? Blijf dat vooral doen want zonder dit papier kunnen we niet!!


Elke 3e zaterdag van de maand komen wij vanaf 8:00 uur het papier ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is er voor zorgen dat het vanaf half negen buiten staat. Goed verpakt (zodat het niet weg waait), geen plastic en tempex of andere materialen en wij nemen het mee. Bent u het vergeten dan kan het tot 12 uur naar de container achter de Klaekeburg gebracht worden. In een aantal gevallen worden we zelfs geholpen door jeugd die vanuit hun maatschappelijke stage leren mee te helpen met verenigingswerk.

Elke kilo is welkom en levert ons weer extra geld op.

Bedankt voor uw kilo’s!!!! Bestuur en leden van CV de Waterratte.

Hoofd Sponsor

Banner

Hoofd sponsoren

liliverde heugemrandwyck

Kerk vieringen

Druk hier voor de actuele kerk vieringen.

Nieuws Button

Komende 5 activiteiten

Volg ons via Facebook

Zoek op deze site.

Het weer in Heugem en Randwyck!